Magyar foci

A Videoton kapusa 2020-ig hosszabbított

A tavasszal remeklő Kovácsik Ádám új szerződést írt alá.

A vidi.hu tájékoztatása szerint az együttes kapusa, Kovácsik Ádám meghosszabbította a jövő nyáron lejáró szerződését, és 2020-ig írt alá. A játékos 2015 nyarán igazolt Székesfehérvárra, tavasszal, Braniszlav Danilovics sérülése után kapott lehetőséget, amit remek teljesítménnyel hálált meg.

– Nagyon boldog vagyok, hogy hosszú távon számít rám a klub. Úgy gondolom, az elmúlt szezonban sikerült bebizonyítanom, hogy Vidi-szintű kapus vagyok. Bízom benne, hogy a következő években sok szép sikert ünnepelhetünk a csapattal. A célom, hogy minél több trófeát megnyerjek a Vidi játékosaként, és a nemzetközi kupákban is minden évben szép eredményeket érjünk el. Az is fontos, hogy minél több játéklehetőséget kapjak. Tudom, hogy ezért keményen meg kell dolgoznom, de mindent meg fogok tenni azért, hogy velem kezdődjön a Vidi összeállítása. Szerencsére a sérülésem már a múlté, teljesen egészségesen várom a júniusi felkészülést – nyilatkozta a Videoton hivatalos honlapjának Kovácsik Ádám.

Fotó: vidi.hu

– Ádámot azért igazoltuk tavaly, mert már akkor is nagy lehetőséget láttunk benne. Az edzések és felkészülési meccsek folyamán lehetett látni, hogy egyre jobb formába kerül, majd jött az igazi értékmérő, amikor Danilovics sajnálatos sérülése miatt bajnokikon kellett bizonyítania tavasszal, és ő nagyon jó teljesítményt nyújtott. Egy kiváló karakter, remek sportember, aki reményeim szerint azt is bebizonyítja a jövőben, hogy akár a válogatottnál is számíthatnak rá – mondta Kovács Zoltán sportigazgató a vidi.hu-nak.

Olvasói sztorik