Magyar foci

Exújpestire váltott a Fradi-játékos volt kedvese

Miután a hölgy szakított a Ferencváros védőjével, Batik Bencével, egy korábbi Újpest-focista oldalán vigasztalódik.

Kapcsolódó cikkek

A korábbi válogatott Hamar István csinos lánya már Münchenbe is költözött az 1860 súlyos sérülése után lábadozó labdarúgójához. Simon Kisztián még tavaly ősszel szenvedett súlyos sérülést, elszakadt a térdszalagja.

Ahogy arról a Bors beszámolt, a Ferencváros sérült védőjét az 1860 München sérült középpályása váltotta – legalábbis, ami Virginia szívét illeti. Ő az a lány, akinek az édesapja, Hamar István, a Honvéd korábbi válogatott csatára, és akinek néhány hete futott zátonyra a kapcsolata Batik Bencével. Akkor egy harmadik fél, Dukai Regina tette pikánssá a szakítást, aki maga is felvállalta, hogy a nála tíz évvel fiatalabb focistával jár.

Virginia akkor nagyon megtört, de ma már ismét boldog, hiszen a korábban az Újpestben, jelenleg a Bundesliga 2.-ben futballozó Simon Krisztián közben elrabolta a szívét. Legalábbis erről tanúskodik az a kép, ami a napokban jelent meg a focista közösségi oldalán. Különös egybeesés, hogy az 1860 München válogatott focistája Batikhoz hasonlóan szintén sérült, tavaly novemberben szenvedett súlyos keresztszalag-szakadást, azóta lábadozik.

– Úgy tudom, Krisztián azok után kezdett el hevesen írogatni a lánynak, hogy a Borsban megjelent a szakításáról szóló hír. Régóta tetszett neki Virginia, és nagyon sokat segítettek egymásnak az elmúlt hetekben lelkileg. Krisztián a sérülése, a lány a szakítása miatt szorult lelki támaszra. Kettejük kapcsolata szerelemmé érett. Így már Németországban együtt töltik mindennapjaikat – mondta a bulvárlapnak a párhoz közeli forrás.

Olvasói sztorik