Magyar foci

Döbbenet! Drogos sofőr miatt halt meg a focista

Negyven éves hevesi férfi ellen indult eljárás a két halálos áldozatot követelő baleset miatt.

Egy ember a helyszínen életét vesztette, egy ember a kórházba szállítást követően hunyt el, ketten pedig súlyos-életveszélyes, szintén ketten pedig súlyos sérüléseket szenvedtek, amikor két személygépkocsi frontálisan ütközött november 26-n este Gyöngyösön, a Karácsondi úton. Sajnos a Heves megyei fociszeretők számára még tragikusabb ez a hír, hiszen életét vesztette a balesetben a megye I-es Gyöngyöshalász 25 éves játékosa, Nádasdi Szabolcs – írtuk néhány nappal ezelőtt.

Azóta kiderült, a rendelkezésre álló adatok alapján egy Opel típusú személygépjármű az egyik jobbra ívelésű kanyarban – eddig ismeretlen okok miatt – áttért az úttest menet irány szerinti bal oldalára, ahol frontálisan ütközött egy Skoda típusú személygépkocsival.

Az egyenruhások előállították az Opel vezetőjét, egy 40 éves hevesi férfit, és a városi rendőrkapitányságon elvégzett teszt kimutatta a kábítószer fogyasztását. Az őrizetbe vett B. J. ellen halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége, valamint kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Forrás: egriugyek.hu

Fotó és videó: agriatv.hu

Olvasói sztorik