Magyar foci

Vajon melyik magyar sztárfocista rendelt prostikat?

Itt az újabb focibalhé: magyar sztárfocistát idézett be a Nemzeti Nyomozó Iroda az évek óta zajló prostibotrány okán. Két lány is azt vallotta, hogy a válogatott labdarúgó rendelte meg őket.

Miközben Répás Lajos prostiügye kapcsán napok óta az örömlányokkal hempergő politikusokról folynak a találgatások, a Bors úgy tudja, akad olyan országszerte ismert, sőt külföldön is ismert magyar sztár is, aki ugyancsak fennakadt a nyomozók hálóján. A focista neve – a politikusokéval ellentétben – szerepel a nyomozati anyagban, amelyből az is kiderül, hogy a sportolót Répás Lajos telefonja buktatta le: az elkobzott készülékből sikerült azonosítani őt és később az ügyfeleit is.

A rendőrség kiderítette, hogy a focista az édesapja nevére szóló telefont használta akkor, amikor két lányt rendelt a prostihálózat „kínálatából”. Erről a két érintett lány is vallott a hatóságoknak, közel egy év eltéréssel.

A válogatott labdarúgót természetesen tanúként beidézték az ügyben, de a jelentés szerint telefonon és írásban is közölte, hogy „a megjelölt időpontban, külföldi munkája miatt nem tud megjelenni”. A nyomozati anyaghoz csatolták a focista kézzel írott levelét, amelyben maga írja le ezt.

Megemlíti külföldi csapatát és szerződését, amely szigorúan meghatározza a munkaidejét, sőt a szabad­idejéről is rendelkezik. A nyomozók végül lemondtak a közismert kuncsaft kihallgatásáról, azzal az indokkal, hogy Répás ügye kapcsán nem indokolt a külföldi hatóságokhoz fordulni. A nevét megemlítő két lány esetében ugyanis enélkül is bizonyítható a kerítés bűncselekménye.

Tízezret visszakért

Az érintett játékostól egy néhány hónapos pletyka is elterjedt a legősibb mesterség művelőinek körében. A lányokat rendszeresen megrendelő sztár miatt két ismert modell szinte hajba kapott. Végül a szerencsés, aki vele éjszakázott, másnap nevetve mesélte barátnőinek, a neki járó ötszázezer forintból reggel a férfi visszakért egy tízest, hogy legyen nála néhány forint.

Olvasói sztorik