Légiósok

Németh három, Gyurcsó egy gólt lőtt a klubcsapatában

Előbbi az MLS-ben, utóbbi a horvát élvonalban.

A Gyurcsó Ádámot a szünetben becserélő Hajduk Split az Istra ellen nyert 2–0-ra a horvát élvonal 26. fordulójában. A tizenegyest is rontó vendégek az első félidőben szereztek vezetést, majd a 91. percben a magyar csatár zárta le egy gyönyörű szabadrúgásgóllal a meccset:

Az észak-amerikai profiligában (MLS) Németh Krisztián volt kezdő a Sporting Kansas Cityben, míg Baráth Botond a kispadon kapott helyet – Sallói Dániel sérülés miatt kimaradt a keretből.

A Kansas gálázott: az 50. percben már 4–0-ra vezetett a Montreal Impact ellen – a harmadik gólt Németh jegyezte a 43. percben:

A magyar csatár végül háromig jutott: a 68. percben csapata ötödik, a 84.-ben a hetedik találatot szerezte ő – 7–1-re nyertek. Németh végig a pályán volt, Baráthnak ezúttal nem jutott lehetőség.

Szintén az MLS-ben lépett pályára a Chicago Fire színeiben Nikolics Nemanja, akinek csapata a New York Red Bullst győzte le 1–0-ra. A válogatottságot korábban lemondó csatár a 48. percben kapufát rúgott, az onnan visszapattanó labda a hazaiak védőjéről, Tim Parkerről jutott a gólvonal mögé:

Olvasói sztorik