Légiósok

Gólból sem volt hiány, de pirosból több volt a magyar légiós bajnokiján

Szombati légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Balhé a klubvébé-döntő után: két Real-játékos esett egymásnak.

Egy nagy kapusbaki is hozzájárult a Hertha BSC 3-1-es vereségéhez a német Bundesliga 17. fordulójában – Dárdai Pál csapata vereséggel karácsonyozik. Gulácsi Péterrel és Willi Orbánnal a soraiban nyert az RB Leipzig a Werder ellen (3-2), míg a sérült Sallai Rolandot nélkülöző Freiburg a Nürnberg vendégeként győzött 1-0-ra.

Nagy Ádám végig a pályán volt a Bolognában a Parma elleni 0-0 alkalmával – az olasz Serie A 17. fordulójában egy sárga lappal is gazdagabb lett a magyar válogatott játékos.

Lang Ádám időhúzó csere volt a kolozsvári CFR-ben, mely idegenben verte a Steaua Bucurestit a román élvonal 21. fordulójában. A magyar védő a 91. percben állt be, csapata a 96. minutumban állította be a 2-0-s végeredményt a három piros lapot hozó rangadón.

Bogdán Ádám védte a Hibernian kapuját a Livingston ellen a skót élvonal 19. fordulójában. Büntetőt is rontó csapata 1-1-et játszott.

Dobos Áron kispadozott a 45. perctől emberhátrányban játszó Fortuna Sittard-ban a holland első osztály 17. fordulójában. A csapat 0-0-ra végzett a Groningen ellen.

Kiemelt kép (illusztráció): fifa.com

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik