Légiósok

Nikolics: Én tehetek róla, hogy nem vagyok válogatott

Hazatéréséről is beszélt a Chicago Fire magyar támadója.

Az MLS-ben szereplő Chicago Fire magyar támadója, Nikolics Nemanja a helyszínen szurkolt korábbi csapatának, a Vidinek a Chelsea elleni Európa Liga-meccsen. A találkozó után a gólvágó az M1 kamerái előtt értékelt.

Felesleges lejátszani a fordulót, Urbán Flórián megmondta az NB I-es tutikat
Döntetlent vár a Vidi–Fradi csúcsrangadótól.

A Vidi játékosai nagyszerű munkát végeztek, győzelmet érdemeltek volna. Ezek a meccsek segíteni fognak nekik, hogy még jobbak legyenek, még több önbizalmat adnak

– mondta Nikolics, hozzátéve, hogy remélhetőleg jövőre már a BL-ben menetelhetnek a fehérváriak. A csatár ismét beszélt esetleges hazatéréséről is.

Ha haza fogok jönni, csak a Vidibe. Úgy gondolom, erre előbb utóbb sor kerül. Még nem tudom megmondani, pontosan mikor. Egy év van hátra a chicagói szerződésből, ezt mindenképpen ki akarom tölteni, utána meglátjuk, mi lesz. Ami fontos, a klub is, meg én is és a szurkolók is azt akarjuk, hogy egyszer itt futballozzak még.

A magyar válogatottba viszont már aligha van visszaút.

A válogatott egy olyan téma, ami érzékeny számomra egy picit. Nem tudtam azt adni a válogatottnak, amit akartam. Sajnos ezzel kell élnem, és kezelnem kell ezt a szituációt. Amint már mondtam, egyetlen ember hibás azért, hogy már nem vagyok válogatott, és az én vagyok. Sajnos nem tudtam meggyőzni a szövetségi kapitányokat, hogy én vagyok a megfelelő választás a csatárposztra

– idézi Nikolics szavait az m4sport.hu.

Kiemelt kép: mlsz.hu

Olvasói sztorik