Légiósok

Sallói már túl van rajta, de szerinte nekik kellett volna döntőzniük az MLS-ben

A magyar csatár arról is beszélt, nagyon kíváncsi David Beckham új csapatára.

Sallói Dániel visszatért Újpestre, egész pontosan a klub labdarúgó-akadémiájára, ahol a fiatal feltörekvő tehetségek kérdezhették őt. A Sporting Kansas magyar csatára nagyon örült a lehetőségnek, komoly elismerésnek tartja, hogy ott ahol ő is nevelkedett, most éppen őt kérdezik, illetve vele fotózkodnak.

A 22 éves játékos a Digi Sporttal készített interjújában elmondta, három meghatározó pillanatot tudna kiemelni a szezonból:

Kiemelném, hogy Ibrahimovic ellen tudtam játszani, hogy házi gólkirály tudtam lenni, illetve ahogyan továbbjutottunk a Salt Lake ellen, berúgtam a gólt és lefújták a meccset.

Természetesen megkérdezték a Sporting meneteléséről, illetve, mennyire jár még a fejében, hogy nem jutottak be a döntőbe:

Már túlvagyok rajta, bár a döntőig még duzzogtam egy kicsit, utána pedig néztem az összefoglalót és azon gondolkodtam, hogy nekünk kellet volna ott lenni.

Nemsokára David Beckham új csapata, az Inter Miami is megkezdi szereplését az MLS-ben. A magyar játékos biztos abban, hogy az angol legenda ütős keretet fog összehozni:

Nagyon várom, kíváncsi leszek, hogy miként alakítja David Beckham, de eddig úgy néz ki, hogy az egyik legprofibb klub lesz. Biztos vagyok benne, hogy nagy neveket fog hozni.”

És ha az a „nagy név” Sallói lesz?

Akkor el kell gondolkodnom.”

Címlapkép: Jamie Squire/Getty Images/AFP

Olvasói sztorik