Légiósok

Gólpassz, kivédett tizenegyes; Dzsudzsákék kiestek a kupából

Vasárnapi légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

A ciprusi APÓEL 4-0-ra nyert az élvonal 12. fordulójában a Nea Szalamisz ellen. A győztes hazaiaknál a 74. percben állt be Balogh Norbert, aki nem sokkal később gólt készített elő.

A Dzsudzsák Balázsra csapatkapitányként számító al-Ittihad Kalba sima, 3-0-s vereséget szenvedett az al-Ahli Dubai elleni Presidents Cup-nyolcaddöntőben, ezzel pedig búcsúzott az emirátusokbeli kupasorozattól.

Megyeri Balázs volt az Atromitosz hőse az Arisz ellen 4-2-re megnyert görög bajnokin – a magyar kapus tizenegyest védett 1-0-s vezetésnél.

Nagy Dominik ezúttal csereként kapott lehetőséget a Legia Warszawában a lengyel élvonal 18. fordulójában. A 65. perctől volt pályán a Lechia Gdansk elleni 0-0-s találkozón.

Bíró Bence is csere volt a portugál „kettőben”: a 84. percben, nem sokkal a meccset eldöntő gól előtt lépett pályára a Guimaraes B-ben, mely a Penafiel vendégeként kapott ki 3-2-re.

Vécsei Bálint nem lépett pályára az FC Luganóban a csapat Sion elleni bajnokiján a svájci első osztály 17. fordulójában – 2-2 lett a meccs.

Kiemelt kép: ittihadkalbafc Twitter

Olvasói sztorik