Légiósok

Vadócz megszerezte szezonbeli első gólját a Kitchee-ben – VIDEÓ

A magyar középpályás állította be a végeredményt a hongkongi bajnokin, Langék kiütéssel győztek.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Magyar idő szerint pénteken 13 órakor lépett pályára a hongkongi élvonalban játszó Vadócz Krisztián, aki góllal vette ki a részét csapata, a Kitchee győzelméből a Pegasus elleni találkozón. Ma egy másik légiósunk is betalált: láttad már Sallai köténygólját?

Honfitársunk a kispadon kezdte a találkozót, majd a 67. percben, 1-0-s vezetésnél cserélte be az edzője, végül pedig a 96. percben az ő találatával alakult ki a 3-0-s végeredmény. A magyar középpályás először volt eredményes a hongkongi bajnokságban azóta, hogy az ősszel visszatért a Kitchee-hez.

A meccs összefoglalója, benne Vadócz gólja 2:56-tól

比賽精華 Match highlights – 傑志 Kitchee 3-0 香港飛馬 Hong Kong Pegasus

【比賽精華 Match highlights】中銀人壽香港超級聯賽 BOC Hong Kong Premier League傑志 Kitchee 3-0 香港飛馬 Hong Kong Pegasus日期 Date:30/11/2018時間 Time:20:00地點 Venue:旺角大球場 Mong Kok Stadium⚽️泰迪 Josip Tadic 39' ⚽️盧卡斯 Lucas Silva 88' ⚽️華杜斯 Krisztian Vadocz 90' + 6'

Közzétette: 傑志 Kitchee – 2018. november 30., péntek

A Koman Vladimir fémjelezte Szepahan is győzelemnek örülhetet, a hazai csapat 1-0-ra felülmúlta a Padidehet az iráni élvonal tizennegyedik fordulójában. Koman kezdőként nyolcvanegy percet töltött a pályán.

Gól nélküli döntetlent játszott Feczesin Róbert csapata, a török másodosztályú Adanaspor a Hatayspor elleni bajnokin. A magyar támadó végigjátszotta a találkozót, a 48. percben sárga lapot kapott.

A román élvonalban Prosser Dániel (Sepsi) végig a kispadon ült, csapata 1-1-es döntetlent ért el a Poli Iasi otthonában. Ugyanebben a ligában Lang Ádámék (CFR Cluj) 5-0-ra kiütötték hazai pályán a Voluntarit, a válogatott védő végigjátszotta a meccset.

Bese Barnabással a soraiban végzett 1-1-es döntetlenre a Le Havre, amely saját stadionjában fogadta az Auxerre-t a francia másodosztály tizenhatodik körében.

címlapfotó: Kitchee Facebook

Olvasói sztorik