Légiósok

Ugrai meglőtte második gólját Görögországban

Vécsei Bálint pedig Svájcban osztott ki egy gólpasszt.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük

Ahogy korábban megírtuk, az olasz Serie A-ban Nagy Ádámmal nyert a Bologna, a magyar középpályást szétdicsérték a meccs után.

Azt is megmutattuk, hogy Kazahsztánban milyen gólt lőtt Eppel Márton, de a szintén magyar válogatott Elek Ákos és Kleinheisler László teljesítményéről is beszámoltunk.

Az osztrák Bundesligában Mattersburg 2-1-re verte otthon az Innsbruckot, a hazaiaknál Varga Barnabás nem volt a keretben.

Görögországban Megyeri Balázs és Ugrai Roland csapata, az Atromitosz 2-0-ra nyert Windecker József együttese, a Levadiakosz vendégeként. Windecker nem volt keretben, Megyeri végig védett, Ugrai pedig 84 percet töltött a pályán, a 64. percben ő szerezte csapata második gólját. Itt lehet megnézni videón!

Svájcban a Lugano már 0-2-re állt a Basel ellen, de Vécsei Bálint és Kecskés Ákos együttese 2-2-re egyenlíteni tudott. Vécsei 55. percet játszott, szabadrúgásból gólpasszt adott, Kecskés továbbra is lábadozik sérülése után.

Ukrajnában igazi hőstettet hajtott végre a Dinamo Kijev, amely kettős emberhátrányban is nyert 1-0-ra az Arszenal Kijev otthonában. A Dinamóba Kádár Tamás már kettős emberhátránynál, a 77. percben állt be csereként.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik