Légiósok

Szalai és Vida Kristopher is gólt szerzett légiósaink közül

Jól sikerült a szombati nap.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

A német Bundesliga csak két hét múlva rajtol, ezért a Hoffenheim csupán edzőmeccset játszott a spanyol Eibar ellen. A hazaiaknál Szalai Ádám a kezdőcsapatban kapott helyet, a magyar válogatott támadó lőtte csapata egyetlen gólját az 1-1-es döntetlennel záruló mérkőzésen.

A szlovák élvonalban a DAC otthon végzett 2-2-re a Ruzomberok ellen. A dunaszerdahelyieknél mindhárom magyar, Kalmár Zsolt, Vida Máté és Vida Kristopher is a kezdőcsapatban kapott helyet, utóbbi játékos szerezte a szerdahelyiek első gólját, majd a 88. percben lecserélték. Kalmár végigjátszotta a bajnokit, Vida M. pedig 80 percet kapott.

A svájci első osztályban a Lugano megszerezte első döntetlenjét: otthon 2-2-re végeztek a Grasshoppers ellen. A hazaiaknál Vécsei Bálint végigjátszotta a találkozót, a héten súlyosan megsérült Kecskés Ákos nem volt a keretben.

A román élvonalban a Sepsi OSK otthon verte 3-0-ra a Poli Iasi csapatát. A sepsiszentgyörgyi együttesben Prosser Dániel a kispadon ülte végig a találkozót. A Sepsi jelenleg vezeti a tabellát négy meccsen szerzett hét pontjával.

Olvasói sztorik