Légiósok

Klubváltás előtt a felcsúti Maradona?

Elmondása szerint vannak jelentkezők...

A felcsúti akadémia egykori játékosa, Sallai Roland díjátadóként vett részt a Puskás Suzuki Kupa hátfői játéknapján. Korábban játszott a Palermóban, most pedig a ciprusi APOEL-lel lett bajnok, és a Pancho Arénában nagy sztár: Pintér Attila vezetőedző korábban a felcsúti Maradonának nevezte.

Márciusban kérdéses okok miatt elveszítette Georges Leekens szövetségi kapitány bizalmát, és most azon dolgozik, hogy ismét bekerülhessen a csapatba.

Most egyhónapos pihenőn vagyok, nem tudom, mi lesz a válogatottal való kapcsolattal, hogy megyek-e – remélem, bízom benne, hogy igen. Azért úgy érzem, hogy egy sikeres szezon van most a hátam mögött. Edzek folyamatosan, készülök rá, a jövőmmel kapcsolatban pedig nem is szeretnék mondani semmit. Vannak jelentkezők, de egyelőre szerződés köt az APOEL-hez, úgyhogy a mostani klubomra koncentrálok – nyilatkozta a DIGI Sport híradójában, a Sport 24 című műsorban Sallai.

Hozzátette, a következő idényben is szeretne a Bajnokok Ligájában játszani, és minél több kupát elhódítani csapatával.

Remélem, megkapom a válogatott meghívót, és tudom bizonyítani, hogy ott a helyem – fogalmazott Sallai, aki az első akadályt sikeresen leküzdötte. Múlt pénteken ugyanis az ő neve is szerepelt Leekens 22 tagú légióskeretében.

nyitókép: MLSZ Twitter