Légiósok

Magyar gól Amerikában, gólpassz Hongkongban

Vasárnapi légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Suárez elárulta, kit igazol a Barca; kapust szerződtethet a Real
Ismét összegyűjtöttük a hét legizgalmasabb híreit.

Vadócz Krisztiánnal a soraiban jutott a hongkongi FA Kupa döntőjébe a Kitchee SC. A Pegasus ellen 4-1-re megnyert elődöntő 78. percében a magyar támadó gólpasszt adott, ezzel lett 2-1 az állás.

A Rudes otthonában 2-1-es vereséget szenvedett a Hajduk Split a horvát első osztály 33. fordulójában. A splitieknél Gyurcsó Ádám és Futács Márkó is kezdő volt – utóbbi végig a pályán volt, előbbit 1-1-nél a 71. percben cserélték le.

Kecskés Ákos végig a pályán volt a lengyel élvonal 34. fordulójában. A felsőházi találkozón 3-0-ra kapott ki a csapata, a Korona Kielce a Wisla Kraków ellen.

A Guimaraes B színeiben Bíró Bence volt végig a pályán a portugál másodosztály 37. fordulójában – 1-0-ra kapott ki az együttes a Sporting tartalékcsapatától.

Az észak-amerikai profiliga (MLS) legutóbbi játéknapján Nikolics Nemanja végigjátszotta a Chicago Fire bajnokiját, melyen 2-1-re nyert az Atlanta United. Sallói Dániel győztes gólt szerzett a Sporting Kansas Cityben, mely a Colorado Rapids ellen győzött 1-0-ra.

Címlapkép: STRINGER/IMAGINECHINA/AFP

Olvasói sztorik