Légiósok

Vadócz csapata továbbra is veretlen

Szombati légióskörkép.

Légióskörkép rovatunkban ezúttal a külföldön szereplő magyar labdarúgók szombati mérkőzéseit gyűjtjük össze, a teljesség igényével.

Továbbra is veretlen Vadócz Krisztián csapata a hongkongi élvonalban. Az már korábban biztossá vált, hogy a Kitchee SC megvédi címét, a kérdés már csak az, hogy sikerül-e mindezt vereség nélkül megtennie. A bajnokcsapat az utolsó előtti fordulóban 4-1-re győzött a Southern District vendégeként, honfitársunk végig a pályán volt.

A kazah bajnokság hetedik fordulójában Elek Ákos csapata, a Kajrat Almati 2-1-re győzött az Irtisz Pavlodar otthonában. Honfitársunk az ötödik percben sárga lapot kapott, de végigjátszotta a találkozót.

A László Csaba vezette Dundee United 2-0-ra verte a Livingstont a skót másodosztály 36. fordulójában, így a Dunfermline ellen kezdi meg az osztályozót a feljutásért.

A Vida Kristopherrel és Kalmár Zsolttal felálló DAC odahaza 3-0-ra kapott ki a Trencíntől a szlovák élvonal rájátszásának hetedik fordulójában. A hatalmas kapufáig jutó Kalmár végig a pályán volt, Vidát az 58. percben cserélték le, míg Mervó Bence csereként a 79. perctől bizonyíthatott.

 

nyitókép: STRINGER / IMAGINECHINA

Olvasói sztorik