Légiósok

Felemás napot zártak a magyar légiósok

Szombati légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

A Dzsudzsák Balázst a 61. percig pályán tudó al-Vahda odahaza kapott ki 3-2-re az Ajmantól az Egyesült Arab Emírátusok bajnokságának 21. fordulójában. Dzsudzsákék az első félidőt még 2-1-es vezetéssel zárták, lecserélésekor viszont már 2-3 volt az állás – egy perccel a csere előtt egy sárgát is begyűjtött a magyar válogatott csapatkapitánya.

Lang Ádám a kispadról nézte végig a Nancy 2-1-re megnyert Auxerre elleni bajnokiját a francia másodosztály 34. fordulójában.

A László Csaba vezette Dundee United 3-0-ra kapott ki a Queens of South otthonában. Az együttes 35 forduló után továbbra is harmadik a skót másodosztályban.

Vécsei Bálint az 53.percben állt be a Luganóba a svájci élvonal 31. fordulójában. A csapat ekkor már 2-0-s hátrányban volt a Grasshoppers otthonában, s bár 3-3-ra is feljött, egy 88. percben kapott góllal 4-3-ra alulmaradt.

Szombat hajnalban Sallói Dániel is lehetőséget kapott az észak-amerikai profi bajnokságban (MLS). Együttese, a Sporting Kansas City kettős emberelőnyben gálázott: 6-0-ra nyert – Sallói a harmadik gólt készítette elő.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik