Légiósok

Gyurcsó félelmetes formában: ott az újabb bombagól – VIDEÓ

Szombati légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Szalai Ádám szerezte a Hoffenheim második találatát a Hamburg ellen 2-0-ra megnyert Bundesliga-találkozón. A Dárdai Pál vezette Hertha BSC is ünnepelhetett: a Köln ellen nyert 2-1-re.

A Nikolics Nemanját végig a soraiban tudó Chicago Fire 1-0-s vereséget szenvedett a Los Angeles Galaxytól az észak-amerikai profi bajnokságban (MLS). Az LA gólját Zlatan Ibrahimovic szerezte az első félidő ráadásában.

A horvát élvonal 29. fordulójában 3-0-ra nyert a Hajduk Split a Zapresic vendégeként. A splitiek első gólját az 59. percben a kezdőként pályára lépő Gyurcsó Ádám jegyezte, egy perccel azt követően, hogy honfitársa, Futács Márkó is beállt. A gólszerző magyar csatár nem sokkal később tizenegyest harcolt ki, majd a 80. percben lecserélték.

Vida Kristopher gólpasszából szerzett gólt Bayo a Dunaszerdahelynek a 27. percben a szlovák első osztály rájátszásának ötödik fordulójában. Vida végig a pályán volt a Zilina ellen végül 3-1-re megnyert találkozón, míg Kalmár Zsoltot a 66. percben cserélték le.

Magyar rangadót rendeztek a kazah élvonalban: a Kleinheisler Lászlót végig a soraiban tudó FK Asztana az Elek Ákossal pályára lépő Kajrat Almatit fogadta az ötödik fordulóban – 1-1 lett a vége.

Balogh Norbert a kispadról követte csapata, a Palermo 1-1-es Cremonese elleni döntetlenjét az olasz másodosztály 35. fordulójában.

A László Csaba vezette Dundee United 1-0-ra nyert a Falkirk ellen a skót másodosztály 34. játéknapján.

Vécsei Bálint az 52. perctől volt pályán a svájci Luganóban, mely odahaza 1-1-re végzett a Thun ellen az élvonal 29. fordulójában.

Gyurcsó megint betalált Fotó: hajduk.hr
Olvasói sztorik