Légiósok

Nem fért be a szűkített válogatott keretbe, óriási góllal üzent – VIDEÓ

Gyurcsó Ádám megint betalált a Hajdukban.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

A válogatott szünetet kihasználva a horvát Hajduk Split is edzőmeccset játszott: az ellenfél a lengyel Górnik Zabrze volt. A válogatott szűkített keretéből kimaradt Hajduk-támadó, Gyurcsó Ádám a negyedik percben szerzett vezetést a csapatának – végül 3-2-re kaptak ki. Futács Márkó még ezúttal sem került be a Hajduk-keretbe.

Hidi Patrik csereként a 87. percben lépett pályára a spanyol másodosztály 32. fordulójában. Csapata, a Real Oviedo a Cordóba vendégeként játszott 1-1-et.

A Borussia Dortmund II az Oberhausent verte a német negyedosztályban – a dortmundiaknál Bajner Bálint a kispadról követte a találkozót.

A László Csaba vezette Dundee United hazai pályán 1-1-re végzett a Dunfermline ellen a skót másodosztály 31. fordulójában.

Adorján Krisztián is csak a kispadról követte klubja bajnokiját – a Dundalk 2-0-ra verte a Sligo Roverst az ír élvonal nyolcadik fordulójában.

Gyurcsó most edzőmeccsen lőtt gólt Fotó: hajduk.hr
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik