Légiósok

Repkedtek a piros lapok Stieber és Németh meccsén – VIDEÓ

Vasárnapi légiós-körkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Éjszaka elrajtolt az MLS, az észak-amerikai profi bajnokság. Az 1. fordulóban a magyar válogatott Stieber Zoltán kezdő volt a D.C. Unitedben, amely 1-1-es döntetlent játszott az Orlando City otthonában. Így is bosszankodhatnak, ugyanis kihagytak egy tizenegyest, a 32. perctől szinte végig vezettek, 50 percet emberelőnyben játszottak, ám így is egyenlítettek a hazaiak a 93. percben. Stieber 60 percet játszott.

Orlando City–DC United (0–1)

Orlando City–DC United (1–1)

A New England Revolution 2–0-ra kikapott a Philadelphia Union ellen idegenben, a vendégeknél a magyar válogatott Németh Krisztián végig a kispadon ült. A New Englandből két játékost is kiállítottak a meccsen.

Philadelphia Union–New England Revolution (1–0)

Philadelphia Union–New England Revolution (2–0)

Vasárnap délelőtt rendezték a kazah Szuperkupa fináléját, amelyen Kleinheisler László csapata, az Asztana Elek Ákos együttesét, a Kajrat Almatit fogadta. A meccs simább lett a vártnál: az Asztana gól nélküli félidő után 3-0-ra győzött. Kleinheislert a 80. percben cserélték le, Elek végig a pályán volt.

A török másodosztály 25. fordulójában a Koman Vladimirrel felálló Adanaspor hazai pályán 3-1-re kikapott az Altinordu ellen. Komant a 80. percben cserélték le, csapata 12. a tabellán.

Az APOEL 2-0-ra nyert az Omonia Nicosia vendégeként a ciprusi élvonal 27. fordulójában, a felsőházi rájátszásban. A győztes csapatban Sallai Roland kezdő volt, majd a 77. percben lecserélték.

Vécsei Bálint együttese, a Lugano házigazdaként 4-2-re kikapott a Young Boys csapatától a svájci bajnokság 24. fordulójában. Honfitársunkat ezúttal nem nevezték a keretbe.

Az osztrák bajnokság 25. fordulójában a Red Bull Salzburg 1-0-ra legyőzte a Rapid Wient. A vendég bécsieknél Szántó Tamás a 80. percben lépett pályára.

CIKKÜNK FOLYAMATOSAN FRISSÜL!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik