Légiósok

Légióskörkép: Kádár megúszta egy sárgával a piros lapokról szóló bajnokit

Vasárnapi légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

A Gulácsi Péterrel felálló RB Leipzig 2-1-re kikapott a sereghajtó Kölntől a német Bundesligában.

A Kádár Tamást végig a pályán tudó Dinamo Kijev idegenben 3-1-re kapott ki a Veres Rivnétől az ukrán élvonal 21. fordulójában. A hazaiaktól egy, a vendégektől két játékost is kiállított a játékvezető, a magyar védőnek pedig egy sárga lapot mutatott fel.

Kádár két csapattársát is kiszórták Fotó: Genya SAVILOV / AFP

Kádárhoz hasonlóan Vécsei Bálint is egy sárga lappal és kilencven lejátszott perccel hozta le csapata bajnokiját a svájci első osztály 23. fordulójában. A Lugano a St. Gallen vendégeként kapott ki 3-0-ra.

Korcsmár Zsolték is emberhátrányban fejezték be a Hobrö elleni bajnokit a dán első osztály 22. fordulójában – a védő végig a pályán volt a 2-1-re megnyert találkozón.

A 65. percig volt a pályán Bíró Bence, a portugál Vítoria Guimaraes B-csapatának magyar légiósa. Együttese 0-0-ra végzett az Academico ellen a másodosztály 26. játéknapján.

Hidi Patrik nem jutott szóhoz a Real Oviedóban, mely a Zaragoza otthonában kapott ki 2-1-re a spanyol másodosztály 28. fordulójában.

Amerikai légiósaink felemás napot zártak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik