Légiósok

Gulácsiék idegenben verték az olasz listavezetőt – VIDEÓ

Kádárék ikszeltek az Európa Ligában.

Az Európa Liga esti programjában két magyarnak szurkolhattunk: Kádár Tamás csapata, a Dinamo Kijev az AEK Athén, míg Gulácsi Péter együttese, az RB Leipzig a Napoli stadionjában lépett pályára a legjobb 16 közé jutásért rendezett párharcok első mérkőzésén.

Kádárék 1-1-es döntetlennel zártak. Az első találatot Viktor Cihankov szerezte a 19. percben, ezzel vezettek az ukránok. Kádár Tamás a védelem közepén kapott szerepet, és a 80. percig tökéletesen megoldotta a feladatát. Aztán azonban az egy perccel korábban csereként pályára lépő Astrit Ajdarevic lett a főszereplő, aki kialakította az 1-1-es végeredményt.

Gulácsiék az olasz listavezető Napolihoz látogattak. A szünetig nem esett gól, majd a második játékrész elején, az 52. percben Adam Ounas tökéletes lövéssel bevette a magyar válogatott hálóőr kapuját. A lipcseieknek volt erre válasza, a német válogatott Timo Werner a 61. percben kiegyenlített, a 74. percben Bruma találat be, végül pedig Werner kontrából szerzett második gólja vendégsikert ért (1-3).

Ounas gólja (1-0)

Werner első gólja (1-1)

Bruma gólja (1-2)

Werner második gólja (1-3)

Olvasói sztorik