Légiósok

Dzsudzsák országot válthat, Varga Roland topbajnokságba igazolhat

Varga Roland iránt a Serie A-ból érdeklődnek.

Dzsudzsák Balázs szerződése lejár az al-Vahda együttesével, amellyel az ázsiai BL-ben is szerepelnek. A 31 éves szélső menedzsere, Vörösbaranyi Jószef beszélt a magyar kiválóság jövőjéről a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.

– Egyelőre nem tudom megmondani, hogy Dzsudzsák Balázs a nyáron megy vagy marad. A klub jelezte szándékát, hogy szeretné a Balázst, de lejáró szerződésű labdarúgónak jönnek az ajánlatok is. Májusig ki fog derülni, hol folytatja – kezdte Vörösbaranyi József. – Balázs életében még nem volt olyan, hogy szabadon igazolhatóként várt egy átigazolási időszakot. Ez egy új és ritka helyzet, amit még nem ismerünk.
A válogatottunk csapatkapitánya iránt európai klubok is érdeklődnek.
– Minden lehetőség fennáll, de a hazatérés még nem jött el Dzsudzsák karrierjében – folytatta a játékosügynök. – Vannak érdeklődők Európából, és tárgyalunk is klubokkal. Az is előfordulhat, hogy marad jelenlegi klubjában, jó nevet szerzett az ázsiai környező országokban, ahonnan szintén akadnak érdeklődök. A magyarországi visszatérése azonban még nem várható. Az MLS is szóba jöhet, érdekli is Balázst, abszolút benne van a pakliban. Dolgozunk az ügyön, mert vonzó Balázs számára az MLS.

Vörösbaranyi József képviseli a Ferencváros szélsőjét, a mostani NB I-es idényben már 13 találatnál járó válogatott Varga Rolandot is.

– Ha a Fradi is úgy gondolja, akkor a nyáron valószínűleg külföldre távozhat. Ha BL-selejtezőkön komoly előrelépés lenne, akkor a szerződése szerint maradnia kell, de ezt el is fogadja, meg persze szívesen játszana a Ferencvárossal a Bajnokok Ligája csoportkörében. Amikor az Olaszországból elhoztuk, akkor az elnök ott azt mondta, csalódott lesz, ha Vargából nem lesz Serie A-s játékos. Azt gondolom, hogy valóban bármelyik topbajnokságban – persze nem topcsapatban – megállná a helyét. Olaszország jó irány lehet számára, a Serie A-ból volt is érdeklődés, beszél is olaszul.

BAJNOKOK LIGÁJA

Ez gyanús:
Jogos tizenegyestől fosztották meg a PSG-t Madridban? – VIDEÓ
Ez is gyanús:

Hatalmasat hibázhatott a játékvezető Cristiano Ronaldo gólja előtt – VIDEÓ
Ez váratlan:
Neymar fejbe rúgta a játékvezetőt Madridban – VIDEÓ
Ez felháborító:
Már-már vérlázító Kroos kamuesése – VIDEÓ
Ez csodálatos:
Szalah számára játszótér a Bajnokok Ligája is – VIDEÓ

Varga Roland számára jó irány lehet a Serie A Fotó: Getty Images
Olvasói sztorik