Légiósok

Légióskörkép: Adorján kupadöntőn debütált, Sallaival a soraiban ismét remekelt az APÓEL

Vasárnapi légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Az osztrák élvonal 22. fordulójában az Admira Wacker vendégeként kapott ki 2-1-re a Rapid Wien. A bécsi együttesben Szántó Tamás csereként kapott lehetőséget, a 66. perctől volt a pályán – a meccset Pavelic öngóljával a 92. percben bukták el.

A Sallai Rolanddal felálló APÓEL idegenben nyert 3-2-re a Pafosz ellen a ciprusi első osztály 24. fordulójában. Sallai 2-1-es vezetésig volt a pályán, majd lecserélték a 75. percben.

Adorján Krisztián kezdőként kapott lehetőséget a Dundalk színeiben a Cork City elleni Szuperkupa-döntőben. A magyar játékos csapata az első félidőben már 2-0-ra is vezetett, azonban végül 4-2-es vereséget szenvedett – Adorján a 67. percig volt a pályán, 2-2-nél cserélték le.

Bíró Bence a 60. perctől volt pályán a Guimaraes tartalékcsapatában a portugál másodosztály 24. fordulójában. Csapata 1-0-ra verte a Piedadét.

Nem bírt élvonalbeli ellenfelével a László Csaba vezette Dundee United a skót FA Kupa nyolcaddöntőjében. Az együttes az Aberdeen vendégeként maradt alul 4-2-re, így kiesett.

Olvasói sztorik