Légiósok

Pályafutása legőrültebb meccsét játszotta Dzsudzsák Balázs – VIDEÓ

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Az Egyesült Arab Emírségekben Dzsudzsák Balázs csapata, az al-Vahda 4-3-ra legyőzte az al-Vaslt. De milyen meccsen! A hazaiak szereztek vezetést a 12. percben Tagliabue révén, aztán a 28. percre 1-2, a félidőre 3-2 állt az eredményjelzőn.

A második félidőben megint a már emberhátrányban játszó al-Vahda szerzett gólt, ám 4-2-nél sem volt még vége, hiába járt le a 90 perc: a vendégek a 92. percben szépítettek, majd a 99. (!) percben büntetőt harcoltak ki, amit aztán kihagytak… Maradt a 4-3, Dzsudzsákék örülhettek. A középpályást egyébként a 88. percben cserélték le.

Fotó: eredmenyek.com

A francia másodosztály 24. fordulójában a Lang Ádámmal felálló Nancy idegenben verte 1-0-ra a Valenciennes csapatát. Lang végig a pályán volt, a sikerrel a gárda eltávolodott a kiesési zónától. Bese Barnabás együttese, a Le Havre 2-1-re kikapott vendégként az Orleans-tól. Bese nem volt a keretben.

Az olasz másodosztály 24. fordulójában a Palermo simán, 4-0-ra kikapott az Empoli otthonában, ezzel mindkét csapatnak 43 pontja van a táblázat elején. A Palermóban keretben volt ugyan Balogh Norbert, de nem cserélték be.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik