Légiósok

Remekelnek ausztriai légiósaink: Szoboszlai egy, Varga két gólt lőtt

Szombati légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

A Red Bull Salzburg a szintén osztrák Ried ellen játszott felkészülési mérkőzést, és az 1-0-s hátránnyal zárult első félidőt követően 3-1-re nyert. A salzburgiak harmadik gólját a csereként pályára lépő Szoboszlai Dominik jegyezte.

Szoboszlai a felnőtt csapatban is góllal bizonyított Fotó: fc-liefering.at

Varga Barnabás, az osztrák Mattersburg magyar légiósa duplázott a Linz elleni edzőmeccsen – 5-0-ra nyert a csapata, a negyedik és az ötödik gól fűződik a nevéhez.

Kádár Tamás is edzőmeccsen bizonyíthatott: kezdő volt a Dinamo Kijevben mely a bolgár CSZKA Szófia ellen végzett 0-0-ra.

Bese Barnabás a szünetben állt be a Le Havre-be, mely hazai pályán 2-1-re nyert a Nimes ellen a francia másodosztály 23. fordulójában. Nem volt szerencséje a válogatott játékosnak: a 74. percben le kellett cserélni.

A László Csaba vezette Dundee United hazai pályán kapott ki 3-0-ra a Mortontól a skót másodosztály 23. fordulójában.

A Sporting Kansas City színeiben Sallói Dániel is góllal kezdte az évet, részletek ITT.

A kispadon helyet foglaló Hidi Patrik sem jutott szóhoz a spanyol másodosztályban – csapata, a Real Oviedo a Reus Deportiu vendégeként játszott 0-0-s döntetlent.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik