Légiósok

Bogdán menne, de az idő a legnagyobb ellenfele

Mindeközben a kapus sörgyártásba kezdett.

Bogdán Ádám még 2016 novemberében szenvedett keresztszalag-szakadást, amikor a Liverpool kölcsönjátékosaként a Wigan Athletic kapuját védte. A játékos rehabilitációja elhúzódott, s csak a napokban kezdhet újra teljes értékű edzésekbe Angliában. Az M4 Sport Skype-on érte utol a hússzoros válogatott labdarúgót, akit a visszatéréséről kérdezett.

Bombaüzlet?!
Brazil csillaggal erősíthet a PL-klub

– Már rendesen tudok kapusedzést végezni, illetve tesztek segítségével még egy-két hibát ki tudok javítani. Reménykedem benne, hogy az elkövetkező napokban már én is a csapattal edzhetek. Egy hét van hátra az átigazolási időszakból. A célom még mindig az, hogy el tudjak menni valahova kölcsönbe védeni, de az is benne van a pakliban, hogy kicsúszom az időből – mondta Bogdán.

Az elmúlt hónapokban új területen is kipróbálta magát, testvérével közösen sörgyártásba fogott. A 30 esztendős labdarúgó elmondása szerint ez is segített abban, hogy gondolatait olykor elterelje sérüléséről.

– A sérülésem alatt ez a projekt segített kitölteni a napjaimat. Nagyon úgy tűnik, hogy január 31-ig elkészül és bízom benne, hogy mindenkinek ízlik majd.

A teljes beszélgetés ITT érhető el.

Bogdán Ádám nincs könnyű helyzetben Fotó: Getty Images
Olvasói sztorik