Légiósok

Balogh posztriválist kapott Palermóban

A magyar játékost teszteli klubja.

Az olasz másodosztályban éllovas Palermo hivatalos honlapján erősítette meg, hogy csatárposzton erősítettek. A szicíliaiak leigazolták Stefano Moreót, a 24 éves olasz az FC Veneziától érkezett.

VÁRATLAN! Másik NB I-es csapatnál tűnt fel
Nem kell a Fradinak a triplázó próbajátékos

Mindeközben Balogh Norbert sorsa is szóba került az olasz sajtóban, hiszen a magyar csatár mellé (elé) így újabb rivális érkezett. A sportigazgató, Fabio Lupo így nyilatkozott a magyarról.

– Sem Embalo, sem pedig Balogh nincs átadólistán. Balogh velünk marad, a következő edzéseken tesztelni fogjuk. Ha egészséges, megmutathatja, mire képes és mekkora is valójában az értéke.

A fiatal csatár nemrégiben így nyilatkozott: „Készen állok és várom, hogy visszatérhessek a pályára. Bízom abban, hogy sok játéklehetőséghez jutok a tavasszal, persze ez csak rajtam múlik. Mindent meg fogok azért tenni, hogy újra azon a szinten legyek, mint a Lokiban, s amiért két éve szerződtetett a Palermo. Remélem, hogy a Serie B az én terepem lesz, hiszen nyilván itt nincs akkora iram, mint az első osztályban, de mégis nagyon sokat lehet tanulni.”

Balogh újabb posztriválist kapott tavaszra Fotó: Getty Images
Olvasói sztorik