Légiósok

Korhuték csak ikszeltek, de így is vezetik a bajnokságot

Vadócz kezdő volt, Forlán bemutatkozása még várat magára. Vasárnapi légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Ezt olvastad már?
Pörög az átigazolási piac: Neymar, Kanté, Ugrai és a Fradi-ügy

A Vadócz Krisztián fémjelezte Kitchee 2-2-es döntetlent ért el hazai pályán a Southern District ellen a hongkongi élvonal kilencedik fordulójában. A Kitchee félidőben kétgólos hátrányban volt, innen sikerült egyenlítenie a második játékrészben. A magyar középpályás a kezdőben kapott lehetőséget és végig a pályán volt, a frissen igazolt világsztár, Diego Forlán a kispadról nézte végig a találkozót.

A ciprusi élvonalban gálázott az APOEL: a BL-csapat 8-0-ra győzött a Doxa ellen, ráadásul idegenben. Az APOEL-ben Sallai Roland nem került a keretbe.

A Futács Márkó nélkül felálló horvát Hajduk Split edzőmeccsen verte nagyon simán, 5-0-ra a szintén horvát NK Varteks csapatát.

A magyar válogatott Korhut Mihály csapata, a Hapoel Beer-Seva az izraeli élvonal 18. fordulójában 1-1-re végzett a Hapoel Haifa ellen. A Hapoel Beer-Seva 38 pontjával így is vezeti a bajnokságot, egy ponttal megelőzve a Beitar Jeruzsálemet.

Vadóczék ikszre mentették a meccset Fotó: Kitchee SC Facebook
Olvasói sztorik