Légiósok

Hamarosan eldől Nagy Dominik sorsa

Egy portugál játékos már távozott Varsóból, sajtóhírek szerint közeleg az újabb bejelentés.

A varsói Legia hivatalos oldalán is megerősítette, hogy a klubnál folytatja pályafutását az Arsenal korábbi sztárja, Eduardo da Silva. A 34 éves brazil-horvát csatár mellett középpályás-poszton is érkezett erősítés, a Dinamo Zagrebtől igazolt 27 éves horvát Domagoj Antolic két és fél évre írt alá.

Micsoda edző-keringő jöhet!
A Chelsea-nél már tudják: sztáredző lép Conte örökébe

Az érkezők mellett ugyanakkor távozók is lesznek a varsóiaknál. A 21 éves portugál Hildebertót az angol harmadosztályú (League One) Northampton Town FC-hez adták kölcsön fél évre.

Több lengyel portál, így a Polsat Sport és az Eurosport Interia is arról számolt be: Nagy Dominik lehet a következő Legia-játékos, akinek a sorsa eldől. Ahogy arról többször beszámoltunk, a magyar középpályást kölcsönben engedi el a lengyel klub; sajtóhírek szerint hamarosan jöhet a bejelentés. Korábban Nagy Dominik neve a Videoton FC-nél és a dunaszerdahelyi DAC-nál is felvetődött, igaz, a szlovákiai egyesület sportigazgatója nemrégiben úgy nyilatkozott: „Hosszabb ideje figyeltük Nagy Dominikot a varsói Legiából, Géresi Krisztiánt a Videotonból, de jelenleg különböző okok miatt nincs esély az ő átigazolásukra.”

Nagy Dominik lehet a következő Legia-játékos, akinek eldől a sorsa Fotó: legia.com
Olvasói sztorik