Légiósok

Lang-ügy: ez a három lehetőség komolyabb a többinél

Jó bajnokságba mehet, és fejlődhet is. Erről beszélt a Rangadó.hu-nak a menedzsere.

Az elmúlt napokban több pletyka is szárnyra kapott a francia élvonalbeli Dijon csapatától távozni készülő Lang Ádám jövőjével kapcsolatban. A 24 éves, 22-szeres válogatott belső védőt a másodosztályú Nancy, az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxy illetve orosz és lengyel klubokkal hozták szóba. Honlapunk a játékos menedzserét, Illés Zoltán kérdezte ügyfele helyzetéről és lehetőségeiről.

OLVASTAD?

Az Újpestből erősítene a Haladás

– Jelenleg az a legvalószínűbb, hogy Lang Ádám félévre kölcsönben távozik, legalábbis a Dijon vezetőivel legutóbb ezt egyeztettük – kezdte Illés Zoltán játékosügynök. – Valóban sok országból érdeklődnek, de írásbeli ajánlat ebben a pillanatban még nincs a kezünkben. Amerikai, olasz és lengyel megkeresésről is be tudok számolni, ezek tűnnek konkrétabbnak a többinél.

– Ha valaki mond egy olyan kivásárlási árat, ami a Dijonnak megfelelő, akkor a végleges eligazolást sem zárnám ki – folytatta. Egyelőre azonban ez nem szerepel az opciók között, ugyanis a Dijon nem szeretne lemondani Ádámról, csak a játéklehetőség miatt lenne jobb olyan csapathoz menni, ahol fejlődne. Az elején sokat játszott, mostanában kevesebbet, de minden alkalommal elmondják, hogy hosszútávon számolnak Ádámmal, ezért is kötöttek hosszútávú szerződést vele.

Amerikai, olasz és lengyel érdeklődője is akad Lang Ádámnak Fotó: Getty Images
Olvasói sztorik