Légiósok

Úgy lefagyott a pálya, hogy félbe kellett szakítani László Csabáék meccsét

Szombati légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Olvastad már?
Óriási pofonnal ért véget az Inter menetelése

Egy félidőt játszhatott le rangadójából a László Csaba vezette Dundee United a skót másodosztály 17. fordulójában. A forduló előtt még éllovas együttes a harmadik helyezett Queen of South vendége volt, azonban a 0-0-s félidőt követően nem harcolhatott tovább: a pálya olyan jeges volt, hogy a játékvezető a szünetben lefújta a meccset.

A portugál másodosztály 17. fordulójában a Vitoria Guimaraes B-csapata a Benfica tartalékait fogadta. A hazaiak 1-0-ra nyertek, Bíró Bence a kispadról követte a győztes meccset.

Sallai Roland a kispadon kezdett az APOEL-ben, mely a Nea Szalamiszt fogadta a ciprusi első osztály 16. fordulójában. A magyar játékos a szünetben állt be, ezt követően a vendégek szereztek vezetést, de jó hajrával végül Sallaiéké lett a három pont – 2-1-re nyertek.

Szalai Ádám sem tudott segíteni a Hoffenheimnek, mely 2-1-es vereséget szenvedett az edzőváltás után feltámadó Borussia Dortmund otthonában a német Bundesliga 17. fordulójában. A magyar csatár a 69. percben lépett pályára.

A Lugano 2-0-ra nyert a Thun vendégeként a svájci első osztály 19. fordulójában. A vendégeknél Vécsei Bálint a 81. percben lépett pályára – a második vendég gól a 95. percben született.

Sima, 3-0-s győzelemmel vette a francia élvonal 18. fordulóját Lang Ádám csapata, a Dijon FCO. A magyar védő a kispadon kapott helyet, nem cserélték be.

Olvasói sztorik