Légiósok

A válogatottnál régóta mellőzött légiós bejelentkezett a Leekens-csapatba

Vadócz Krisztián továbbra sem mondott le a címeres meghívóról.

Pályafutása során kilenc országban játszott külföldön a magyar futball negyvenszeres válogatott világvándora, aki szinte megállapodni látszik a honkongi bajnokságban, ahol nyáron hosszabbított a Kitchee csapatával. Vezetik a ligát és ott lesznek februártól az ázsiai BL csoportkörében: Vadócz Krisztián volt a Digi Sport Reggeli Start vendége.

– A jó teljesítmény mindig elégedettséggel tölti el a játékost. Remélem, az itt nyújtott produkcióm híre eljut Magyarországra is, és lehet esélyesem a válogatottban. Egyszer már megfogadtam, hogy leszek még válogatott, most már ideje lenne beváltanom ezt az ígéretemet.

– Az új szövetségi kapitánynak fel kell térképeznie a nemzeti csapatnál szóba jöhető ötven-száz labdarúgót, csak remélni tudom, hogy ezen bő listára én is felférek.

A nyári szünet alatt Vadócz Krisztián korábbi csapatánál, a Budapest Honvédnál tréningezett, a csapat akkori edzőjéről, a nemrégiben menesztett Erik van der Meerről így beszélt.

– Személyében egy vidám fickót ismertem meg, ismerős volt az a stílus, amit ő képviselt, hiszen Hollandiában is játszottam. Az őszi negyedik hely egyébként nem olyan rossz a Honvédtól, remélem, tavasszal még feljebb is tud kapaszkodni a csapat. Szurkolok a fiúknak, hajrá Kispest!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik