Légiósok

Poli kidőlt, eljött Nagy Ádám ideje?

Donadoni hétvégén változtat a sztárcsapat ellen.

Az olasz élvonal 16. fordulójában két azonos pontszámmal álló együttes feszül egymásnak: a Bologna vasárnap este az AC Milan otthonába látogat.

Meglepő húzás?!
Korábbi Fradi-kedvenccel erősíthet a Videoton

A Corriere dello Sport beszámolójából kiderül, hogy a vendégeknél Andrea Poli biztosan nem lesz bevethető, hiszen legutóbb újabb sárga lapot gyűjtött be, így eltiltását tölti majd. Éppen ezért a lap kiemeli: Roberto Donadoni a középpályán változtatásra kényszerül. Az olasz sztár helyét a lap információi szerint Nagy Ádám vagy Szafír Taider örökölheti meg. Utóbbi játékos helyzete azért érdekes, mivel vélhetően januárban távozik Bolognából, nemrégiben a Watforddal hozták szóba. Szezon elején még játszott hét mérkőzésen, ám az utóbbi időben rendre csak a kispadot koptatja.

A szaklap Nagy Ádámról kiemeli: az elmúlt szezonban alapembernek számított klubcsapatában, ám az új idényben valami megváltozott, egyelőre fix cserepados játékos a Bolognánál. Honfitársunk két bajnokin jutott szóhoz a 2017–2018-as idényben, a Corriere dello Sport szerint sem a Lazio, sem pedig az AS Roma ellen nem vallott szégyent, sőt, megmutatta, mire képes.

Nagy Ádám ismét bizonyíthat? Fotó: Getty Images/Marco Rosi
Olvasói sztorik