Légiósok

Ilyen okos gólt ritkán látni magyar játékostól – VIDEÓ

Légióskörkép: sikerült nyernie az Adanaspornak.

A török másodosztály 13. fordulójában az Adanaspor házigazdaként 3-2-re legyőzte a Gaziantepspor együttesét. A hazaiaknál Koman Vladimir végigjátszotta a találkozót, és a 44. percben ő egyenlített 0-1 után.

https://www.youtube.com/watch?v=gU1AMQcMtT8

Ezt olvastad már?
46 millió euróért igazol támadót a Juventus – hivatalos

A Gulácsi Péterrel felálló RB Leipzig a német Bundesliga 13. fordulójában is nyert – a Werder Brement verte 2-0-ra. A magyar kapus ezúttal is hibátlanul védett, csapata immár második a tabellán.

A hongkongi bajnokság Vadócz Krisztián együttese, a címvédő és listavezető Kitchee 3-1-re nyert a kínai Kuangcsou R&F U19-es csapatának vendégeként. A magyar játékos szintén végig a pályán volt.

Holman Dávid passzából szerzett vezetést – Rundic révén – a Slovan Bratislava a szlovák élvonal 17. fordulójában. Az együttes végül egy pontot szerzett a Podbrezová vendégeként: 1-1 lett a meccs, Holman végig a pályán volt.

Hiába vezetett, szintén 1-1-gyel zárt a László Csaba irányította Dundee United a skót második vonal 14. fordulójában a sereghajtó, még nyeretlen Brechin otthonában.

Bese Barnabás ismét végigjátszotta a Le Havre bajnokiját. Az együttes a francia másodosztály 16. fordulójában 1-0-ra verte a Lens-t.

Az olasz élvonal 14. fordulójában Nagy Ádám a kispadról követte ahogy csapata, a Bologna 3-0-ra győzi le a Sampdoriát.

Gyurcsó Ádám sem jutott szóhoz a lengyel első osztály 17. fordulójában. Csapata, a Pogon Szczecin a Piast Gliwicze ellen játszott 2-2-t hazai pályán. A másodosztályban Egerszegi Tamásnak teljes meccs jutott, de sok örömre nem volt oka: a Legnica 75 percet emberhátrányban játszva 1-0-ra kikapott a Katowicétől a 19. fordulóban.

Olvasói sztorik