Légiósok

Vadócz megint gólt lőtt, csapata simán nyert

Vasárnapi légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Olvastad már?
Rosszul lett, a műtétet sem úszta meg az Újpest kapusa

A Vadócz Krisztiánnal felálló Kitchee SC a Juen Long vendégeként lépett pályára a hongkongi élvonal hetedik fordulójában. Az együttes 3-0-ra nyert – a csapat harmadik találatát a meccset végigjátszó magyar csatár szerezte. A Kitchee veretlenül, öt győzelemmel és egy döntetlennel vezeti a bajnokságot.

Vadócznak is járt az ünneplés, harmadik bajnoki gólját szerezte Fotó: Kitchee SC Official

Koman Vladimir együttese, az Adanaspor 0-0-ra végzett a Samsunspor vendégeként a török másodosztály 12. fordulójában. A magyar középpályás végigjátszotta a meccset, egy sárga lapot is begyűjtött.

A Holman Dávidot a 88. percig soraiban tudó Slovan Bratislava 1-0-ra legyőzte a listavezető Trnavát a szlovák élvonal 16. fordulójában.

A László Csaba vezette Dundee United már az első félidőben 3-0-ra vezetett a Falkirk ellen a skót másodosztály 13. fordulójában – előnye ki is tartott a mérkőzés végéig.

Egerszegi Tamás a kispadról nézte végig csapata, a Legnica 1-1-es döntetlenjét a Raków elleni bajnokin a lengyel másodosztály 18. fordulójában.

Olvasói sztorik