Légiósok

39 évesen lőtt gólt a magyar légiós

Huszti csapata nyert, Guzmicsé kikapott.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

A kínai Szuperliga 29. fordulójában Huszti Szabolcs csapata, a Csangcsun Jataj a Csungcsing Lifant látta vendégül. A hazaiak 3-1-re nyertek, Huszti sérülés miatt továbbra sem volt keretben.

Guzmics Richárd együttese, a Jenpien Funde a Sanghaj Senhua vendége volt. A hazaiaknál két sztár is betalált, a kolumbiai Fredy Guarín kétszer, az argentin Carlos Tévez egyszer, végül 5-1-re nyertek. A sérült Guzmics nem volt a keretben, csapata továbbra is utolsó előtti.

Guzmics nem játszott, csapata kikapott Fotó: Europress/AFP

A norvég másodosztályban a 39 éves, korábbi magyar válogatott Kovács Péter csapata, az Arendal az Ull/Kisa vendége volt. A hazaiak 4-2-re nyertek, az Arendal második gólját a 68. percben csereként beszálló Kovács szerezte a 90. percben.

Korcsmár Zsolt 2-2-ig volt a pályán az FC Midtjylland színeiben – kiállítása után már nem változott az eredmény.

Nagy Dominik a Legia Warszawa tartalékcsapatában kapott helyet a lengyel negyedosztályban – az együttes 3-0-ra kapott ki a GKS Wikielectől.

Vécsei Bálint a 79. percben állt be a Luganóba, mely akkor már 1-0-ra vezetett a Luzern ellen a svájci élvonal 13. fordulójában. A csapat meg is őrizte előnyét közvetlen riválisa ellen, és ellépett az utolsó, kiesést jelentő helyről.

A Dinamo Kijev a Karpati Lviv vendégeként ért el 1-1-es döntetlent az ukrán első osztály 14. fordulójában. A vendégeknél Kádár Tamás végig a pályán volt.

A Korhut Mihállyal felálló Hapoel Beer-Seva 3-1-re nyert az Asdod ellen az izraeli bajnokság kilencedik fordulójában.

Olvasói sztorik