Légiósok

Mellőzés: nyolc légiósunk sem került meccskeretbe

Kleinheisler, Hidi, Nagy Á., Vécsei, Szántó T., Bíró B., Köteles és Nagy D. is kimaradt.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A kazah élvonalban sérülése miatt továbbra sem léphetett pályára Kleinheisler László, az Asztana nélküle vasárnap kora délután 2-1-es vereséget az Ordabaszi otthonában.

Ezt láttad már?
Alig hittük el, hogy magyar játékos ekkora bombagólt lőhet – VIDEÓ

A spanyol másodosztályban a szintén sérült Hidi Patrik nem lehetett ott a Real Oviedo meccskeretében, a hazaiak 2-0-s sikert arattak a Cordoba felett. Az albán élvonalban győztes csapat tagja volt Adorján Krisztián a Partizani 1-0-ra nyert a Vllaznia otthonában. Honfitársunk kezdő volt, a 32. percben sárga lapot kapott.

Nagy Ádám a kilencedik fordulóban sem kapott lehetőséget a Bologna színeiben, a vendégek 1-0-s vereséget szenvedtek az Atalanta otthonában, részletek ITT.

Dárdai Pál Hertha BSC-je egy pontra volt jó a Freiburg otthonában, részletek ITT. Vécsei Bálint nem volt keretben a svájci Luganónál, a vendégek 2-2-es döntetlent játszottak a Sion otthonában.

Bécsi rangadóra került sor Ausztriában: az Austria Wien fogadta a Rapid Wien játékosait vasárnap délután. A vendégek 1-0-s sikernek örülhettek, sérülése után Szántó Tamás nem volt keretben. A portugál másodosztályú Guimaraes B-nél nem nevezték Bíró Bencét, a vendégek 1-0-s vereséget szenvedtek a Santa Clara otthonában.

Köteles László a Genk győztes bajnokijáról maradt le, a vendégek 1-0-ra verték az Anderlechtet, míg Nagy Dominik (Legia Warszawa) a Wisla Krakow felett aratott sikert (0-1) nem ünnepelhette társaival. Sem belgiumi, sem pedig lengyelországi légiósunk nem volt tagja csapata utazó keretének.

Kádár Tamás ezúttal is végigjátszotta a Dinamo Kijev bajnokiját, a Sahtar Donyeck elleni rangadó 0-0-s döntetlennel ért véget vasárnapi zárásként. A listavezető donyeckiek hét ponttal előzik meg a második helyen tanyázó Dinamót.

Kleinheislerre továbbra sem számíthat az Asztana Fotó: fca.kz
Olvasói sztorik