Légiósok

Sallai gólja nem sokat ért, Holman kiállítása után kikapott a Slovan

Feczesin gólt szerzett, csapata vereséget szenvedett. Szombati légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Sallai Roland gólja csak a szépítéshez volt elég, az APOEL 3-1-re kikapott az AEK Larnaca otthonában a ciprusi élvonalban. A magyar támadó a szünetben lépett pályára és a 62. percben talált be a nyolcadik fordulóban.

A dél-koreai K-League osztályozójának második fordulójában Csonnam Dragons a Pohang ellen lépett pályára hazai környezetben. A Csonnam a magyar válogatott támadója, Feczesin Róbert eredményesen játszott, a 26. percben ő szerzett vezetést csapatának – sorozatban harmadik meccsén volt eredményes –, ám a második félidőben fordított, és 3-1-re nyert a Pohang. A Csonnam utolsó az alsóházban.

Guzmics Richárd csapata, a Jenpien Funde a Honan Csienje ellen játszott a kínai Super League 28. fordulójában. Guzmics nem volt a keretben, a Jenpien kikapott 2-1-re, és az utolsó előtti, kiesést jelentő helyen áll a 16 csapatos bajnokságban.

Megyeri Balázs nem került be a Greuther Fürth keretébe, míg Pintér Ádám végig kispadozott az Union Berlin elleni német másodosztály tizenegyedik fordulójában. A Fürth 3-1-re kikapott.

Elek Ákos végig a pályán tartózkodott a Kajrat Almaty 2-1-es győzelménél az Akzajik ellen a kazah bajnokság 31. fordulójában.

Egy percet sem kapott a norvég másodosztályú Arendal magyar csatára, Kovács Péter a Start elleni bajnokin. Az Arendal 2-0-ra kikapott, így továbbra is az utolsó helyen áll két fordulóval a bajnokság vége előtt.

A Pogon Szczeczin otthon szenvedett 3-2-es vereséget a Termalica ellen a lengyel élvonal tizenharmadik fordulójában. A hazaiaknál Gyurcsó Ádám a 70. percben lépett pályára, a vendégeknél Kecskés Ákos nem került keretbe.

Kalmár Zsolt végig a pályán, Vida Kristopher és Mervó Bence pedig végig a kispadon töltötte a DAC Dunaszerdahely Trencin elleni hazai találkozóját. Marco Rossiék végül 2-1-re kikaptak a szlovák élvonalban.

A Slovan Bratislava játékosa, Holman Dávid a kezdőben kapott helyet, de miután a 72. percben megkapta a második sárgáját, mehetett zuhanyozni. A pozsonyiak 3-2-re kikaptak a Zlate Moravce vendégeként.

Olvasói sztorik