Légiósok

Gólpassza miatt ünnepelték a magyar válogatott védőjét – VIDEÓ

Szoboszlaiék drámai hajrán vannak túl, Beséék nem nyertek hazai pályán. Pénteki légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Ezt olvastad már?
Legia-tulaj: Nagy Dominik? Ne igyon alkoholt!

Gólpasszal vette ki a részét az 1-1-es döntetlenből a Le Havre jobbhátvédje, Bese Barnabás. A magyar válogatott játékos a kezdőcsapat tagja volt a Chateauroux elleni francia másodosztályú bajnokin és a 88. percig játszott.

Bese gólpassza

Az osztrák másodosztály tizenötödik fordulójában a Liefering kezdőjében kapott helyet Szoboszlai Dominik, aki végig is játszotta a találkozót. Csapata a 95. percben lőtt gólnak köszönhetően 2-2-t ért el a FAC Wien otthonában.

A Midtjylland védőjét, Korcsmár Zsoltot is a kezdőbe nevezte edzője, a 67. percig tartott számára a találkozó. A magyar játékos csapata 4-2-re verte otthon a Horsenst, így az élre ugrottak a dán bajnokságban.

Koman Vladimirrel a soraiban kezdte az Ankaragücü elleni hazai találkozót az Adanaspor a török másodosztály kilencedik körében. A gól nélküli összecsapáson honfitársunknak 79 perc jutott.

Berki Péter nem kapott lehetőséget a Limerickben a Galway elleni 2-2-re végződő ír élvonalbeli összecsapáson.

Olvasói sztorik