Légiósok

Vajon kinek ajánlotta mesterhármasát Nikolics?

A legnagyobb öröm pillanataiban sem feledkedett meg kollégájáról a magyar válogatott csatár.

Nikolics Nemanja mesterhármasával a Chicago Fire 3-2-re nyert a Philadelphia Union ellen az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszának utolsó előtti fordulójában.

Ezt olvastad már?

“Orbán Viktor belenyúl az MLSZ-nél”

Klubja honlapjának beszámolója szerint a vajdasági csatár az egyik találatát követően a tőle megszokott mozdulatsor helyett ezúttal a kispadhoz szaladt, és a magasba emelte sérült csapattársa, Michael de Leeuw mezét.

– Ezt a gólomat neki ajánlom, hogy jelezzem, szeretjük őt, és várjuk, hogy visszatérhessen. Nagyon fontos tagja a csapatnak, egy igazi harcos, egy igazi csapattárs.

A holland támadójátékos szeptember 30-án sérült meg súlyosan, hiszen elszakadt a térdszalagját. Ebben a szezonban harminc meccsen három gólja és nyolc gólpassza volt.

– Nagyon sokat segített érkezésem első napjától kezdve. Amikor rossz időszakom volt, akkor sem hagyott cserben, sőt tanácsokat is adott, ezek is segítettek nekem. Jó, ha van egy olyan játékos, aki a te posztodon szerepel, és segíteni akar. Ő egy igazi sportember. A legjobbakat kívánunk neki, és várjuk, hogy visszatérjen. Ezt ő is tudja, csak szerettem volna jelezni, hogy a játékosok, a klub, a szurkolók, szóval mindenki mögötte van – magyarázta Nikolics.

Olvasói sztorik