Légiósok

Nagy Dominik cáfolja a kapitányt: engem nem hívott, nem beszéltünk Andorra óta

A játékos így azt sem tudja, miben kell javulnia a válogatott meghívóért.

Néhány héttel ezelőtt beszámoltunk arról, hogy a lengyel élvonalban a Legia Warszawa 3-0-ra kikapott a Lech Poznan vendégeként, a csapat buszát a klub varsói edzőközpontjában várták az ultrák. Először hárman léptek fel a járműre és leszállították a játékosokat, edzőket. Ekkor azt hitték, egy kellemetlen beszélgetés vár rájuk, de miután mindenki leszállt, nagyjából 30-50 ultra jelent meg és szidalmazni, bántalmazták kezdték a játékosokat.

Ennyi volt…
Újabb menesztés: távozott a tavasszal még ünnepelt sikeredző

Az M4 Sport stábja Lengyelországban kereste fel Nagy Dominikot, aki őszintén mesélt az incidensről.

– Azt gondolom, lehet erről nyíltan beszélni. Lehet ezt szégyellni vagy nem, de sajnos így történt. A szurkolók nem csak az eredményt, de a mutatott játékot is nehezményezték, amit mi teljesen megértettünk. Azonban ami történt, arra nem számítottunk. Manapság nem sok helyen fordul ilyen elő, sajnos itt előfordul. Nagyon remélem, hogy több ilyenben nem lesz részem, mert őszintén meg kell mondanom, akkor egy kicsit féltem – vallotta be a magyar légiós.

Nagy Dominik nyáron továbbállna Fotó: Getty Images

Nagy Dominik a lengyel és a magyar bajnokság közötti különbség mellett az interjúban arról is beszélt, nem titkolt célja, hogy jövő nyáron továbbálljon a Legiától. A 22 éves középpályás az portálnak elárulta, az andorrai vereség óta nem beszélt Bernd Storck szövetségi kapitánnyal.

– Minden játékosnak az a vágya, hogy ott legyen a válogatottban. A kapitány döntését el kell fogadnom, biztos megvan az oka, amiért nem hív meg. Engem nem hívott, az andorrai mérkőzés óta nem beszéltünk, ezért nem tudom, mi az, amiben javulnom kell, vagy mi az, amivel többet tudnék tenni, hogy ott lehessek.

A teljes interjú ITT nézhető vissza.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik