Légiósok

Légiósok: először nem kapott lehetőséget klubcsapatában a válogatott kapusa

Nagy Dominik nem volt keretben. Feczesin Róbert találata ellenére kikaptak a Sárkányok.

Magyar idő szerint vasárnap reggel lépett pályára a dél-koreai élvonal alsóházi rájátszásában Feczesin Róbert csapata, a Csonnam Dragons.

A magyar légiós az első félidőben még egyenlített, sőt a hazaiak a szünet után a vezetést is átvették, de a tabellán sereghajtó, vendég Kvangcsu csereként pályára küldött brazil csatára, Wanderson 13 perc alatt triplázott, így a vége 2-4 lett.

Kleinheisler László továbbra is sérült, a kazah élvonalban az Asztana nélküli is három pontot szerzett vasárnap délután. A hazaiak 2-1-re verték az I. Pavlodar játékosait.

A német másodosztályú Fürth odahaza verte az Erzgebirge Aue együttesét. Megyeri Balázs ezúttal csak kispadon foglalt helyet, Pintér Ádámot nem nevezték. A magyar kapus a bajnokságban először szorult kispadra.

A török másodosztályú Adanaspor színeiben végig pályán volt Koman Vladimir, az Altinordu elleni összecsapás 1-1-es döntetlennel zárult. Komanék a 94. percben kapott góllal csúsztak le a győzelemről.

Nem került keretbe Nagy Dominik a Legia Warszawanál, a hazaiak a magyar játékos nélkül is 1-0-s győzelmet arattak odahaza a Lechia Gdansk játékosai felett. Kádár Tamás végigjátszotta a Dinamo Kijev vasárnapi ukrán bajnokiját, ám a vendégek nem kis meglepetésre hiába hajráztak, végül 2-1-es vereséget szenvedtek a tabella alsó régióját erősítő Cs. Odessza otthonában.

Futács Márkó sérülése miatt továbbra sem áll a Hajduk Split rendelkezésére, a horvát csapat vasárnap este 2-1-re verte a Cibaliát és őrzi harmadik helyét a tabellán.

Cikkünk hamarosan frissül!

Olvasói sztorik