Légiósok

Guzmicsot kétszeres BEK-győztessel hozták szóba

A védő szerződése év végén jár le Kínában.

Jack Burkitt arról számolt be Twitter-csatornáján, hogy beszélt egy magyar származású focielemzővel, aki szerint Guzmics Richárd tökéletesen illene az angol másodosztályban vitézkedő Nottingham Forest gépezetébe. Burkitt kiemelte Guzmicsról, hogy jól olvassa a játékot, jól helyezkedik és igazi minőséget képvisel.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a védő szerződése december 31-én jár le a kínai Jenpiennél, így ha nem hosszabbít, szabadon igazolhatóvá válik. Legutóbb korábbi olasz kérőjével, a Pescarával is szóba hozták.

BÁTOR HÚZÁS!
Újoncot avat Storck, ezzel a kezdővel lépünk pályára Svájcban

A Nottingham egyébként télen a védelmét erősítené meg, Guzmics neve mellett pedig Burkitt mikroblogján Otigba Kenneth és Vinícius Paulo neve is említésre került.

A kétszeres BEK-győztes nottinghami gárda pillanatnyilag a huszonnégy csapatos Championship-tabella 13. helyét bitorolja – tizenegy mérkőzésen tizenkilenc gólt kapott.

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.