Légiósok

Villa sem tudja lenyomni Nikolicsot?

A New York Cityt irányító Patrick Viera szerint a spanyol világbajnok nyer.

Hatalmas csata dúl a 2017-es MLS gólkirályi címéért: mint ismert, a 21 gólos Nikolics Nemanja (Chicago Fire) ismét az összetett lista élére állt, megelőzve a Diego Váleri (Portland Timbers, 20 gól), David Villa (New York City, 20 gól) párost.

Nagy fogás lehet!
A Juventus elismerte, hivatalos ajánlatot tett a Liverpool klasszisáért

Az Észak-amerikai profi hivatalos oldalán a szerkesztők nemes egyszerűséggel Nikolics-Villa párosra szűkítették le a nagy harcot, és mindkét futballista edzőjét megszólaltatták az esélyek kapcsán.

A chicagóiak mestere, Veljko Paunovic nem csak góljai miatt, hanem munkabírása és hozzáállása miatt is dicsére játékosát.

– Csatárként nagyon fontos, hogy eredményes legyen, de azt is látni kell, hogy Nikolics a góljain kívül mennyit dolgozik a csapatért, ez engem hihetetlenül boldoggá tesz. Ezt vártam el, pontosan ilyen teljesítményre van szükségünk.

Az összetett góllövőlista pillanatnyi állása Fotó: Transfermarkt

A NYCFC mestere, Patrick Vieira szerint spanyol játékosa, David Villa jó esélyekkel pályázik a címre.

– Szerintem David megnyeri a versenyt, ehhez az kell, hogy a csapat is jól teljesítsen. A klub minden játékosa nagyon fontos számomra. Ha a csapat jól játszik, sokkal nagyobb esély van mérkőzéseket nyerni, így Villa is növelheti góljai számát. David pedig ebben kicsit sem rossz…

Nikolics ismét pazar formában Fotó: Getty Images
Olvasói sztorik