Légiósok

Légióskörkép: rangadót bukott a DAC

Kalmár és Vida is a kezdőben kapott helyet, Nagy Ádám megint padozott.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Ezt olvastad már?
Világhírű edzőkkel fenyegetik az AC Milan szakvezetőjét

Szombaton, magyar idő szerint délelőtt a dél-koreai bajnokság 33. fordulójában a Csonnam Dragons hazai pályán 1-0-ra kikapott a Szöul csapatától. Feczesin Róbertet a 72. percben küldte pályára a házigazdák edzője. Csapata augusztus eleje óta nyeretlen, az alapszakaszából már csak egy forduló van hátra.

A kazah élvonal 29. körében a Kajrat Almati 1-1-et játszott az Irtisz Pavlodar otthonában. A vendégek a teljes második félidőt emberhátrányban töltötték, mégis sikerült pontot szerezniük, Elek Ákos végig a pályán volt. Együttese három ponttal vezeti a tabellát, de négy meccset többet játszott, mint Kleinheisler László csapata, az FC Asztana.

Gyurcsó Ádámmal a kezdőben lépett pályára a Pogon Szczecin a lengyel bajnokság tizenegyedik fordulójában. A magyar szélső a 79. percig játszott, a Pogon végül 0-0-ra végzett otthon a Korona Kielce ellen.

Emberhátrányban kapott ki 2-0-ra a DAC Dunaszerdahely a Trencin otthonában a szlovák élvonal tizenegyedik körében. Kalmár Zsolt és Vida Kristopher is a kezdőcsapat tagja volt, utóbbit a 49. percben lehozta Marco Rossi vezetőedző.

Holman Dávid elejétől a végéig a gyepen tartózkodott a Slovan Bratislavában a Nitra elleni hazai szlovák bajnokin. A magyar támadó nem szerzett gólt az 1-1-re végződő összecsapáson.

Lang Ádám nem került be a francia élvonalbeli Dijon keretébe, amely 1-1-et játszott otthon a Strasbourg ellen.

Továbbra sem élvezi Roberto Donadoni vezetőedző bizalmát Nagy Ádám, a magyar középpályás ezúttal is végig a kispadon ült. A Bologna 1-0-ra nyert a Genoa otthonában a Serie A hetedik fordulójában.

Olvasói sztorik