Légiósok

Nagyon megy légiósainknak a kupában: Adorján után Kalmár is betalált

A magyar játékos először volt eredményes Albániában.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Az Albán Kupában Adorján Krisztián csapata, a Parizani 7-0-ra verte a Naftetari Kucove játékosait, így összesítésben 13-2-es összesítéssel jutott a következő körbe. A szerdai találkozón Adorján is eredményes volt, a magyar csatár csapata ötödik gólját jegyezte a 75. percben.

Igaza van?

„Ronaldónál is jobb” – vallja a sztáredző kedvencéről

A Szlovák Kupában a DAC Dunaszerdahely is továbbjutásnak örülhetett, Kalmár Zsolt góllal vette ki részét csapata fordításából a Nyitrakörtvélyes otthonában.A magyar játékos gólja videón ITT tekinthető meg. Vida Kristophert nem nevezte Marco Rossi, míg Mervó Bence kispadról figyelte, ahogy a szerdahelyiek a nyolcaddöntőbe jutnak.

Kecskés Ákos csapata, a Termalica Nieciecza szerda késő délután búcsúzni kényszerült a Lengyel Kupától, miután 2-1-s vereséget szenvedett a Chojniczanka játékosaitól. A fiatal magyar védő nem volt meccskeretben.

Cikkünk a nap folyamán tovább frissül!

Adorján Krisztián is feliratkozott a gólszerzők közé Fotó: FK Partizani Albania
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik