Légiósok

Baloghot és Komant is dobta az edzője?

Csak dániai légiósunk örülhetett győzelemnek hétfőn.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A dán élvonal tizedik fordulójának hétfői játéknapján az Aarhus otthonában volt jelenése a Midtjyllandnak. A vendégeknél Korcsmár Zsolt végig a pályán, csapata 3-0-ra nyert.

A török másodosztályú Adanaspornál még a keretben sem jutott hely Koman Vladimirnak, a vendégek egygólos vereséget szenvedtek a Adana Demirspor játékosaitól.

Az olasz másodosztályban este fél 9-től játszott bajnokit a Palermo, a szicíliaiak hazai pályán fogadták a Pro Vercelli játékosait. A házigazda meccskeretében ezúttal sem jutott hely Balogh Norbertnek. A fiatal magyar nyár eleje óta bajlódott sérüléssel, a mostani versenykiírásban még egyszer sem volt keretben, miközben néhány napja megírtuk: meghívót kapott a magyar U21-es válogatottba.

A Palermo végeredményben 2-1-es győzelmet aratott emberhátrányban a sereghajtó ellen, így egyedüli csapatként továbbra is veretlen a Serie B-ben.

Balogh ezúttal sem került keretbe Fotó: Europress/AFP
Olvasói sztorik