Légiósok

Gulácsi nélkül kikaptak a lipcseiek

Nagy Ádám sem játszott, a Bologna pontot szerzett az Inter ellen. Keddi légióskörkép.

Az RB Leipzig vezetőedzője, Ralph Hasenhüttl úgy döntött, hogy kihagyja Gulácsi Pétert a lipcseiek kezdőjéből. A magyar válogatott kapus nélkül a Leipzig 1-0-ra kikapott az Augsburg vendégeként a Bundesliga 5. játéknapján. Ide kattintva megnézheti, milyen gól döntött a találkozón.

Nagy Ádám a kispadról nézte végig, ahogy a Bologna hazai pályán 1-1-es döntetlent játszik az Inter ellen. A magyar válogatott középpályás csapata öt forduló után 11. az olasz élvonalban.

Gyurcsó Ádám az 59. percben szállt be a Pogon Szczecin csapatába a Drutex-Bytovia elleni Lengyel Kupa nyolcaddöntőn. A találkozó 0-0-val ért véget, majd a magyar szélső hiába értékesítette sajátját, a Pogon 5-4-re elveszítette a büntetőpárbajt, így búcsúzott a sorozattól.

Holman Dávid kezdőként végig a pályán volt, amikor klubja, a Slovan Bratislava 3-1-re legyőzte a Michalovce együttesét a szlovák élvonal kilencedik játéknapján. A Slovan a tabella első helyén tanyázik.

Balogh Norbert keretben sem volt a Palermóban, amely 1-0-ra legyőzte a Perugiát a Serie B 5. játéknapján.

Bese Barnabás győztes csapat tagja volt: a Le Havre hazai pályán 1-0-s sikert aratott a Sochaux ellen a francia másodvonal 8. fordulójában.

Gulácsi kiszorult a Leipzig kezdőjéből Fotó: Getty Images
Olvasói sztorik