Légiósok

Továbbra is alapember csapatában a 16 éves magyar tehetség

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Az osztrák másodosztályban, azaz az Erste ligában Szoboszlai Dominik csapata, a Liefering 2-0-ra kikapott a Neustadt vendégeként. A mindössze 16 esztendős Szoboszlai végigjátszotta a meccset, eddigi kilenc bajnokijából ez volt a hetedik ilyen alkalom, azaz továbbra is alapember csapatában.

Szoboszlai Dominik Fotó: FC Liefering, Twitter

A német Bundesliga 2. ötödik fordulójában a Greuther Fürth idegenben játszott 1-1-es döntetlent a Dresden ellen. A Fürthben Megyeri Balázs és Pintér Ádám is kezdő volt, előbbi végigvédte a meccset, utóbbi helyére a 70. percben szállt be Levent Aycicek. Ez volt Megyeriék első pontja a szezonban.

A török másodosztály negyedik fordulójában Koman Vladimir csapata, az Adanaspor a Gaziantep otthonában lépett pályára. Komanéknak sok öröme nem volt a meccsben, hiszen simán, 4-0-ra kikaptak, ráadásul a korábbi magyar válogatott középpályás nem volt csapata keretében.

A francia második vonal, a Ligue 2 hatodik körében a Le Havre 1-1-es döntetlenre volt jó saját pályáján az Orleans ellen. A hazaiaknál a magyar válogatott 23 éves tagja, Bese Barnabás balhátvédként végigjátszotta a találkozót.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik