Légiósok

Magyar játékos a portugál élvonalban?! Igen!

A lisszaboni klubnál komolyan számolnak fiatal honfitársunkkal.

A Benfica leadta azoknak a labdarúgóknak a nevét, akik szerepelhetnek majd a portugál élvonal küzdelmeiben, az ifjúsági klubvilágbajnokságon remeklő Csoboth Kevin neve pedig ott olvasható a listán.

Csoboth már a horvátországi U17-es világbajnokságon is bizonyította, a magyar válogatott egyik legtehetségesebb, legtöbbre hivatott játékosa, akit nem véletlenül szerződtetett szeptemberben a portugál együttes.

Ezt olvastad már?
Letartóztatták az angol válogatott rekorderét

A pécsi születésű csatár a klubjában is remekelt, fontos szerepet vállalt ugyanis abban, hogy az ifjúsági klubvilágbajnokságon a döntőig meneteltek. Csoboth rendszeresen játszott a tornán, amelyen gólt is szerzett, a Real Madrid elleni döntőben – az 1-1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel nyert a Madrid – pedig végig a pályán volt.

Mivel korábban az U17-es portugál bajnokságban is bizonyította képességeit, a Benfica most munkája és tehetsége elismeréseként nevezte azok közé, akik szerepelhetnek majd a felnőtt csapatban az élvonal küzdelmei során – írja az m4sport.hu.

Felnőtt bajnoki meccsek várnak Csoboth Kevinre Fotó: www.facebook.com/kevin.csoboth

A hírről nem mellesleg több portugál sportlap, például a Record, az A Bola, a Maisfutebol és a blogvisaodemercado is beszámolt.

Olvasói sztorik